Naisten edustusjoukkue palasi kesätauolta virkeänä ja sai aikaan sarjajohtaja HauPa:lle sen kauden ensimmäisen tappion.
Ottelua oli pelattu vain seitsemän minuuttia kun Elisa Husso karkasi pallon kanssa HauPan puolustuslinjan taakse ja laukoi 1-0 lukemat tulostaululle.
HauPa prässäsi ankarasti ja hyökäsi vaarallisesti Riikka Ylitalon ja Johanna Raappanan johdolla. Wimman maalivahti Jenna-Mari Uurtomies saikin tehdä töitä tosissaan että sai pidettyä maalin puhtaana kovista HauPan kovista laukauksista.
Ottelun 17 minuutin kohdalla Venla Laurinseppä onnistui hienon hyökkayskuvion päätteeksi viimeistelemään 2-0 lukemat.
HauPa ei enää saanut niin vahvaa hyökkäys aaltoa aikaseksi vaan yritti syöttää palloa jatkuvasti Riikka Ylitalolle joka onnistuikin murtautumaan Wimman puolustuksen läpi 29 minuutin ja tekemään kavennus maalin.

Tauon jäljeen ottelun painopiste siirtyi hienoisesti HauPan puolustukseen ja Wimman kolmannen maalin viimeisteli Tuuli Seppä, Venla-Maria Niemisen hienosta syötöstä.
Näissä lukemissa mentiin ottelun loppuun ja kun yliajalla oltiin jo reilusti Riikka Ylitalo onnistui vielä tosen kerran ampumaan pallon Wimman maaliin kellon ottelukellon näyttäessä aikaa 94 minuuttia.

Hieno ottelu molemmilta joukkueilta, yritystä oli loppuun saakka. Ottelupäivänä lämpötila huiteli +27C asteen paikkeilla ja paikalle oli saapunut peräti 100 katsojaa.