Siirsimme sateen uhkaa ottelun alta ja peli pelattiinkin erittäin helteisessä kelissä mutta silti kylmä tuuli kävi pohjoisesta kun Rovaniemeläinen Santa Claus vei vierasvoiton lukemin 1-2 Tyttöjen B2 + C15 piirisarjassa.
Ottelu alkoi vauhdikkaasti kun peliä oli pelattu vasta kuusi minuuttia Wimman Jessica Karjalaisen lauottua pallon Santa Clausin verkkoon.
Hyvin äkkiä Santa Claus pääsi yrittämään tasoitusta ja Wimman puolustus ja maalivahti saikin tehdä töitä toden teolla kun Rovaniemeläiset pääsivät laukaisuetäisyydelle niin laaki myös lähti Wimman maalia kohti.
Painostusta oli molemmin puolin mutta tauolle siirryttiin lukemin 1-0 ja ottelu näytti kuitenkin hienokseltaan olevan Wimman hallussa.

Tauolta vaihdeltiin pelaajia ja pelin painopiste alkoi kääntymään Wimman puolustukseksi.
Useita hyviä maalipaikkoja saatiin niin omista hyökkäyksistä kuin kulmapotkuista mutta pallo ei vaan halunnut mennä vastustajan maaliin, vaikka se olisi kannettu sinne suulle.
Toisen juomatauon jälkeen vaihdeltiin taas pelaajia ja nyt alkoi Santa Clausin armoton painostus Wimman puolustuspäädyssä.
Santa Clausin Janni Herva pääsi laukomaan kaukaa maalin ja peli oli tasoitettu 1-1:een
Jessican loukkaanntuessa kontaktitilanteessa, josta ei edes tullut vaparia, vaihdettiin jälleen ja muutamia tilanteita saatiin edellen luotua mutta
Santa Claus ei ei antanut yhtään periksi vaan Enni Ylisuvanto onnistui laukomaan 80 minuutin kohdalla lukemat 1-2 tauluun joka oli myös ottelun lopputulos.

Wimman joukkue pelasi 01-02 joukkueen rungolla terästettynä 00-99 tytöillä.
Yritystä riitti mutta liekkö kesän pitkä tauko vai helteinen sää vienyt syöttötarkkuuden ja syöttöjen vastaanoton, sen verta paljon haparointia oli omassa pelissä. Vaikka Wimmalla kerrankin oli vaihtopelaajia mistä valita ja ottelu olisi voitu kääntää voitolliseksi peluuttamalla ykköskentällistä valitsi valmentajana toiminut Eero Koskelo aivan oikein pelaajien kierrätyksen joten kaikki saivat kokea pelaamisen iloa. Tarkoitushan on kuitenkin kehittää pelaajia eikä vääntää pakkovoittoa. Tällä kokoonpanolla ei ole paljoa yhdessä pelattu eikä harjoitelut mutta potentiaalia on kun saadaan orkesteri soittamaan samaa säveltä.
FC Santa Claus Junioreiden kunniaksi voi sanoa erittäin hienon taistelun loppuun saakka, yhden vajaalla miehistöllä, todella raskaassa kelissä.
Rohkeata yrittämistä, taidokasta pelaamista ja peräänantamattomuutta!